Ørn 2003 Gutter 14

03.august

Trening igjen fra 1.aug

Trening som normalt igjen fra 1.aug.

03.mai

Forfall til trening?

Det forventes at utøveren stiller på trening. Kan en ikke stille, skal utøveren selv ringe til Mohammed - 992 25 717.

23.april

Forfall til kamp?

Det forventes at utøveren stiller på kampen han er satt opp på. Kan en ikke stille, skal utøveren selv ringe til Mohammed - 992 25 717.

17.april

Lagbilde

Vi skal ta et lagbilde kl. 17.25 tirsdag 18.april. Det er trening og kamp den dagen. Vi trener og spiller kamp som normalt. Gutta samles for å ta et raskt bilde på stadion. Antrekk: Drakt og lang svart ørnbukse.26.mars

Frukt til gutta!

Vi ønsker å kunne stille med frukt til gutta før trening. I første runde en gang i uken som en forsøksordning på onsdager. Vi (foresatte) kjøper inn og leverer til gutta før trening kl.16.05 på onsdager. Blir en bra greie for gutta og vil bidra til å skape en ennå bedre garderobekultur blandt gutta. Det er naturligvis ikke gratis. Foreløpig har vi ressurser til å handle inn og levere (selv om det vil være behov for bistand der også).

Betal inn 100 kroner til kontonummer: 1503.21.5666209.mars

Kamptropper/Laguttak

Troppene til lagene vil legges ut på kamper siden senest to dager før kamp.
24.feb

Treningstøy

Når det gjelder påkledning til trening så skal alle gutta stille i ørn treningstøy.
16.feb

Forfall til trening?

Det forventes at utøveren stiller på trening. Kan en ikke stille på trening skal utøveren selv ringe til Mohammed Idris - 992 25 717.08.feb

Nytt trenerteam f.o.m. Torsdag 9.feb

Fotballklubben Ørn-Horten presenterer nytt trenerteam for gutta i morgen Torsdag 9.feb.
Mohammed Idris blir ny hovedtrener med Selim Naibe Jafshen som assistent. Disse kommer også på foreldremøtet sammen med noen fra Ørn ledelsen som skal svare for hvorfor det et blitt som det er blitt.11.nov

Dana Cup 2017 - 24-29.juli

Henning og Bård har planer om å stille i Dana Cup 2017. Flott hvis noen av gutta vil være med å spille fotball. Opplegget blir tilnærmet likt tidligere år.
Vi regner med at gutta sikkert vil bo litt lenger på skolen enn tidligere (man-lør). Målsetningen er å ha en artig sosial tur med røde pølser, godterier, cruise i dana cup hovedgaten med en pizzaslice i hånden og browse damene.

Helt nøyaktig plan må vi komme tilbake til.

26.okt

Plutselig var sesongen over

Da var siste seriekamp for høstsesongen unnagjort og det har vært en artig reise å få være med på. Gutta viser mye god utvikling og det er en flott gjeng med unge menn å få lov til å være med på kamp og trening. Det gjenstår noen uker med trening frem mot jul før vi tar noen vel fortjente uker med "aktiv" hvile. Nøyaktig når siste trening blir i 2016 kommer vi tilbake til.

Vi har hatt fire lag i året høstsesong og med utviklingsbrillene på er det veldig gledelig å se igjen elementer fra trening ute i kamp.
Alle gutta har vært satt opp til minst 8 kamper denne våren + anledning til å delta på cup. Noen færre kamper på de gutta som begynte litt etter sesongstart i høst.
Det har vært gjennomført 39 kamper en cup og en mengde treningsøkter.

31 forskjellige spillere innom Hvit
33 forskjellige spillere innom Blå
27 forskjellige spillere innom Rød
22 forskjellige spillere innom Brun
26.august

Hvor spilles bortekampen

Gå til kamper siden og så klikker du på linken til bortebanen så vil du få opp kjøreruten.05.august

Intervju med Henning Lieng under Dana Cup 2016Under Dana Cup 2016 nådde FK Ørn Horten en stor milepel i Dana Cup historien. Klubben passerte 100 deltagene lag igjennom historien og fikk tildelt en pris på trenerseminaret for å markere begivenheten. Henning Lieng fra 2003 laget tok i mot prisen på vegne av klubben.

Her er bilde av sølvfatet
Her er bilde av Henning med sølvfatet

16.juni

Vårsesongen er over (en kamp igjen i neste uke)

Siste treningsøkt før ferien vil være torsdag 30 juni.
Vi starter opp igjen med en treningsøkt Torsdag 21 juli før Dana cup, slik at guttene får oppfrisket litt før Danmarksturen.

Høstsesongen starter med vanlig treningsuke fra 1 august, men treningstidene vil bli justert noe fra skolestart.

Godt gjennomført vårsesong av gutta (det gjenstår en kamp). Alle gutta skal være godt fornøyd med egen innsats denne våren :-).
Det har også vært en flott utvikling jevnt over hele spillergruppen.

Alle gutta har vært satt opp til minst 7 kamper denne våren + anledning til å delta på cup. Alt dette fordelt over 9-10 uker fra 14.april til 22.juni.

29 forskjellige spillere innom Hvit
35 forskjellige spillere innom Blå
26 forskjellige spillere innom Rød
21 forskjellige spillere innom Brun


Se eldre nyheter >>>Skjul gammelt nytt