Ørn 2009 - Gutter 8 år

Velkommen til Ørn Horten 2009 sin hjemmeside. Her finnes informasjon om treningstider, kamper, bilder og kampreferat.18.September
Siden er oppdatert med tr tider og info + ny cup!

Nye cuper


Da er det lagt ut påmelding til Lervik 3v3 cup. Vi satser på mange lag så meld på!
29.oktober

Følg laget på Facebook

Klikk her

25.mai

Støtt Ørn med Grasrotandelen

Klikk her

23.August

AKTIVITETSTURNERING PÅ FLINT Søndag 18 SeptemberHusk OPPMØTE 20 min før første kamp. Det er ofte et stykke å gå til banene, så være ute i god tid.

23.August

NY Turnering Lørdan 24 september


Mulig å melde seg på Turnering 24 september på TOllnes utenfor Skien. Egenandel 150 pr spiller.
23.Februar

Egenandel på CUP

Da lagkassa ikke strekker til alt vi ønsker å delta på, innføres det for enkelte cuper egenandel for de spillere som er med. Vi ønsker gjerne forslag og engasjement til å skape inntekter til laget - bruk mail og facebook! Trener teamet.

30.Mai

Kanal cup lørdag 4 juni - oppsett og dugnadsinfo
24.Mai

Aktivitetsturnering i Svarstad - oppsett
09.Mai

Aktivitetsturnering i Åsgårstrand oppsett
09.Mai

Husk å stille i Borgertoget 17 mai

Hei alle sammen. Vi ønsker at Ørn Horten nok en gang skal ha den største gruppen i borgertoget og oppfordrer derfor alle medlemmer til å stille opp. Kom veldig gjerne i brun drakt, men det viktigste er at du stiller opp. Møt opp på torvet innen kl. 15.45 og la oss farge Horten brunt. Ønsker dere alle en hyggelig nasjonaldagsfeiring.

04.April

Ørn pass - 2 pr spiller

Det er besluttet at alle spillere skal selge 2 Ørn pass hver av 250 kroner til inntekt for klubben. Passet gir fri adgang til alle A-Lagets hjemme kamper (minus Cup) i 2016 sesongen for en svært rimelig penge. Mange har godt av å komme seg på kamp og anledningen har aldri vært bedre for en god investering! I tillegg har man 1 lodd i trekningen om en sydentur til 10.000 kroner. Konto for innbetaling av 500kr er - konto nr 1203.78.77660

19.Mars

Påmelding til aktivitetsturneringer ligger ute

Da er dato for seriespillet = aktivitetsturneringer lagt ut for påmelding. Viktig at alle melder seg på her innen 31. mars, så vi vet hvor mange lag vi skal stille med. Det beste er å ha få inbyttere og mange lag da lærer barna mest:) Ha en strålende påske!

03.Januar

Godt nytt år

Trenerteamet ønsker alle spillere og foresatte et godt nytt år! Vi er nå blitt ett lag med gutter og jenter som fyller 7 år dette året og er derfor i 7 års klassen. Første trening er allerede onsdag 6 januar. Vel møtt!

03.Januar

FIX CUP

Da er vi klare for årets første cup i Tønsberg, under følger kampopsett og lagene.
Fix Arena ligger rett ved Tønsbergporten på venstre side. Kjør til venstre ved rundkjøringen mot Eik, og følg skiltingen videre. Verdt å merke seg er at det koster 70 kr. i inngang pr. voksen (to lagledere gratis pr. lag). Der det står lag D er ikke motstander bestemt, men det forsikres fra arrangør at vi får motstander i disse kampene. Premieutdeling er 10.55, rett etter siste kamp. Det blir gøy med turnering igjen.
NB1: Det er kaldt i hallen så husk stilongs på de voksne!
NB2: HUSK OPPMØTE MINST 20 minutter før kampstart!
NB3: SE NY TID FOR ØRN 2 - Første kamp starter 0830!!!! Oppmøte 0810!

10.november

Julekalendre

Vi har fått julekalendere for salg. Hver spiller får 5 kalendere på trening i morgen. Siste frist for betaling er onsdag 25. november, og kan betales kontant på onsdagstreningen eller på kontonummer 2450.10.58412. Alle må selge ut sine kalendere, dette vil gi lagskassa 7500,- (vi får 50 kr. pr. kalender vi selger). Send barna ut blant naboene, disse kalenderne er lettsolgte.

Se eldre nyheter >>>Skjul gammelt nytt